emotiesVeel vrouwen worden bedrogen door emoties en door wat ze voelen. Het is veel makkelijker voor ons als vrouwen om door emoties geleid te worden, omdat we gevoeliger zijn. Hierdoor gaan veel vrouwen het verkeerde pad op.
Hier volgen een paar voorbeelden:
U ziet of ontmoet een persoon voor het eerst en denkt meteen: “Ik ben verliefd”! Hoe kunt u “verliefd” zijn op iemand die u net hebt ontmoet? Hoe kunt u “verliefd” zijn op iemand van wie u niks af weet? Helaas denken velen dat ze dat wel doen.
U weet dat die persoon niet juist voor u is, maar omdat uw hart (emotie) luider spreekt dan uw geest (verstand), komt u in een slechte relatie terecht waar u uiteindelijk spijt van krijgt.
U keek naar een romantische film, werd bewogen door wat u zag en wilde iemand vinden die op die personage van die film leek. Nogmaals, emoties. Laten we realistisch zijn, u zult niet zo’n persoon vinden. (Die acteur is in werkelijkheid niet zo…)
Velen zijn wanhopig om iemand te vinden of bang om alleen te blijven en worden daardoor “verliefd” op de eerste persoon die ze zien. Maak deze fout niet. U moet de persoon waarin u geïnteresseerd bent heel goed analyseren. Leer hem kennen, wat zijn zijn interesses, ideeën, overtuigingen, etc., en boven alles, zijn geloof in God.
Het is niet alleen in uw liefdesleven, maar ook in uw dagelijkse beslissingen die u moet nemen. Hoe zult u reageren, wat zult u zeggen, wat zult u doen etc.
Mijn lieve vriendin, wordt niet bedrogen door wat u voelt. Emoties leiden ons alleen maar naar het verkeerde pad. De ware liefde wordt niet gekend door gevoelens of emoties, maar door acties, door wat de person doet, hoe de persoon is en de manier waarop zij handelt.
Let goed op!
Thelma Silva
Volg me op twitter: thelmalsilva