IvanaGarciaIk was van kleins af aan erg vaak ziek en moest daarom regelmatig naar het ziekenhuis, waar er steeds verschillende diagnoses werden gesteld. Dit varieerde van hartproblemen tot een tumor. Vanwege die tumor ben ik drie keer geopereerd. De artsen deden alles wat in hun macht lag, maar er kwam geen oplossing. Ik kon hierdoor niet opgroeien zoals de andere kinderen.
Toen ik ouder werd en van mijn zoon beviel, waren er ook problemen met zijn ontwikkeling. Hij kon niet goed slapen en sprak tot zijn vierde niet. Dit viel mij erg zwaar.
Daarbij liep het qua financiën ook niet goed, omdat ik geen baan kon vinden. Als ik eenmaal een baan vond, moest ik daar uiteindelijk mee stoppen vanwege de situatie van mijn zoontje.
Bovendien was ik niet gelukkig. Ik had geen rust, was gefrustreerd en werd erg haatdragend. Ik gaf mijn dromen en doelen gewoonweg op. Dit alles maakte de leegte waarmee ik leefde nog erger.
Door een uitnodiging van mijn moeder, die mij over een levensverandering vertelde van een kind dat een vergelijkbaar probleem had als mijn zoontje, stapte ik het UKGR Centrum binnen om hulp te zoeken. Ik volgde gebedskettingen, nam deel aan Campagnes van Geloof en zette in praktijk wat aan mij werd geleerd.
Vandaag de dag zijn zowel mijn zoontje als ik gezond. Hij kan nu praten, ik heb een baan en mijn financiële leven is veranderd. We hebben nu de gewenste stabiliteit en er bestaan geen verdriet en angst meer in mij. Ik ben vrolijk, niet meer haatdragend en ben eindelijk gelukkig.
Ivana Garcia