AldaEmersRust vinden leek tot een bepaald moment in mijn leven iets dat onmogelijk was voor mij. Vrede kende ik niet, ik was een erg opstandig persoon en kon niet vergeven. Ik had veel wrok en zat niet lekker in mijn vel. Er ontbrak iets.
Ik had meer dan 20 jaar last van angst, zo erg zelfs dat ik niet vooruit kon in mijn leven. Ik dacht steeds dat ik achtervolgd werd en was dus erg bang wanneer ik op straat liep, maar ook in huis, vooral in het donker.
Bovendien was ik ook ziek, ik had erge zweren in mijn handpalmen en de medicijnen die ik voorgeschreven kreeg hielpen niet. Mijn neus was ook constant zo erg verstopt dat het ‘s nachts leek alsof ik stikte. Ik kreeg later ook last van mijn rug, vanwege het werk dat ik deed, en dit bleek een ernstige vorm van hernia te zijn. Er werd gezegd dat ik zeer waarschijnlijk in een rolstoel zou belanden.
In het UKGR Centrum heb ik de gebedskettingen op vrijdag gevolgd om verlost te worden van de angst die mij zo lang kwelde.
Toen de Campagne van Israël werd aangekondigd en ik begreep wat dit inhield, besloot ik eraan deel te nemen voor de verandering in mijn gezondheid.
Vandaag de dag is mijn leven anders, ik ben een ander persoon. Ik ben vredig, kan vergeven, ik heb eindelijk de rust gevonden die ik zo zocht en heb geen last meer van die angst. Ik heb nu kracht, zowel geestelijk als fysiek, want ik ben nu ook volledig genezen.
Alda Emers