IMG_8692Ik heb zelf al heel vaak meegedaan aan de Vasten van Daniël, maar ik zag er nooit resultaten in. Ik had nooit doelen opgesteld. Op een dag vroeg ik me af waarom er nooit wat gebeurde, waarom ik nooit de Heilige Geest ontving.
En tijdens deze 21 dagen van het Vasten van Daniël heeft God mijn ogen geopend en mij laten zien waarom ik de Heilige Geest niet ontving. Dat was omdat ik mij nooit 100% overgaf aan God.
Tijdens de nachtwake in Amsterdam Oost lazen wij in de bijbel, in het boek van Handelingen 2: 17-18, dat God Zijn Heilige Geest over een ieder kan uitstorten. Dat sprak mij heel erg aan. Nadat we het hadden gelezen gingen we de Heilige Geest zoeken en ik zal u zeggen, die dag was “Wat een dag” voor mij, want op die dag, op die avond ontving ik de Heilige Geest.
Nicole Mendes Semedo