unnamedOndanks de vrienden en familie om me heen voelde ik me, op jonge leeftijd al, erg eenzaam. Ik was erg in mezelf gekeerd en sprak niet graag. Bovendien was ik ook heel onzeker en onrustig en wist niet hoe hiermee om te gaan. Ik werd depressief en had geen zin meer in het leven, wat ertoe leidde dat ik verschillende zelfmoordpogingen heb ondernomen. Ik kon nergens rust in vinden, zodoende begon ik te drinken.
Ik kende het UKGR Centrum al en toen ik er echt doorheen zat, zag ik op Facebook wat voor activiteiten de JvO hield (een speciale groep van de UKGR die zich op jongeren richt). Ik zag toen in dat als zij gelukkig konden worden, het ook mogelijk voor mij zou zijn.
Ik ontving adviezen in het UKGR Centrum, die ik opvolgde en langzaamaan begon ik veranderingen te zien. Ik volgde verschillende gebedskettingen en nam ook deel aan een Campagne van Geloof.
Ik kan nu zeggen dat het echt mogelijk is om gelukkig te zijn. Ik ben een vrolijke jongedame, heb rust, vrede, ben niet meer depressief en kan nu oprecht lachen. Ik heb geen alcohol meer nodig om me goed te voelen.
Sharon Vreeswijk