MevrVenetia_GetAfbMijn leven was vernietigd. Ik kon maandenlang niet slapen en voelde een negatieve aanwezigheid om mij heen. Ik was bang in het donker en kon niet alleen thuis zijn. Financieel gesproken ging het ook niet goed, want ik had schulden. Daarnaast heb ik ook verschillende zelfmoordpogingen ondernomen.
Een vriendin nodigde me uit om één van de diensten in de UKGR bij te wonen. Ik was in het begin een beetje sceptisch, maar besloot het toch een kans te geven.
Ik begon gebedskettingen te volgen op de vrijdagen om te kunnen slapen en daarnaast kwam  ik ook op zondag. Na een paar weken kon ik al goed slapen.
Vandaag de dag slaap ik heerlijk, ik ben niet meer bang in het donker, heb zin in het leven. Ik voel geen negatieve aanwezigheid meer en durf nu alleen te zijn. Ik ben blij, heb nu rust en ben een totaal ander persoon.
Venetia Fos