Elisabete_Salvador_02Taal was voor mij geen barrière
Mijn man en ik kwamen in England aan en wij kenden niets en niemand. Zeven maanden lang leefden we in een hotel in een klein dorpje, waar er weinig vraag naar werk was.
Ik stuurde elke dag mijn CV naar bedrijven, maar kreeg nooit een antwoord terug, dus verhuisden wij naar Londen. Daar vonden we snel een baan en konden we gelijk beginnen met werken, maar de baan die ik had, was niet wat ik voor ogen had. Er was nooit genoeg geld om de rekeningen te betalen, terwijl mijn man en ik allebei werkten. Vaak kwam mijn zoon thuis met huiswerk, maar ik kon hem niet helpen, omdat ik nooit de kans had om naar school te gaan en Engels te leren spreken en schrijven.
DE KRACHT VAN HET GELOOF
Op deze manier kwamen wij bij de UKGR terecht en daar leerde ik hoe ik mijn geloof kon gebruiken om de situatie te veranderen. Ik besloot om ontslag te nemen en te gaan studeren. Een paar maanden nadat ik de diensten in de UKGR begon bij te wonen en te praktiseren wat ik daar leerde, kreeg ik de gelegenheid om samen te werken met een Amerikaans bedrijf in England. Deze baan gaf mij niet alleen het recht om in het Verenigd Koninkrijk te werken, maar ook in 154 andere landen. Ik heb mensen uit heel Europa kunnen uitnodigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf en binnen vier maanden werd ik benoemd tot manager.
EEN TOTAAL ANDER LEVEN
Nu ontvang ik mijn salaris niet alleen vanuit England, maar ook Frankrijk, Ierland, België en Angola. Als een buitenlander die nauwelijks Engels spreekt, heb ik gezien hoe God in mijn leven heeft gewerkt. Ik ben voorspoedig, maar ben nog lang niet tevreden, omdat ik weet dat ik meer kan bereiken.
Elisabete Salvador