kamlabalkaranToen ik 23 was kreeg ik mijn jongste zoon. Sindsdien begon ik last te krijgen van veel gezondheidsklachten. Mijn eierstokken en baarmoeder werden vanwege complicaties verwijderd en ik kreeg te horen dat ik mijn gehele leven met een katheter moest leven. Ik had ook last van slaapproblemen en moest zelfs naar een speciaal slaapcentrum om te kunnen slapen. Daarnaast leed ik aan botontkalking en hevige reuma. Ik had elke dag pijn en kon niet eens een glas water vasthouden. In totaal werd ik 13 keer geopereerd. Vanwege alle pijnen wilde ik niet meer leven. Meer dan 20 jaar liep ik met een gebroken lichaam.
Op uitnodiging van mijn zoon ben ik met hem meegegaan naar een bijeenkomst in het UKGR Centrum. Alles was nieuw en een beetje vreemd voor mij, maar toen ik terug naar huis liep, merkte ik opeens op dat ik geen pijn voelde. Normaal gesproken moest ik vaak stoppen vanwege pijnen in mijn lichaam, maar nou liep ik opeens zonder die pijnen. Sindsdien besloot ik vaker te komen.
Ik begon trouw de bijeenkomsten van dinsdag, voor de genezing, en zondag, voor innerlijke versterking, bij te wonen.
Vandaag de dag ben ik helemaal genezen verklaard door de dokters. Ik ben een lopend wonder, want niemand begrijpt hoe ik zonder pijn rondloop. Ik heb geen last meer van mijn blaas en gebruik geen katheter meer. Voorheen kon ik niet eens een glas water vastpakken, nu maak ik eten voor veel mensen. Ik kan tegen u zeggen dat wonderen de wereld niet uit zijn, want ik ben daar zelf het levende bewijs van!
Kamla Balkaran