Post Image

LOGO

Geest en Leven

Wanneer we praten over het geloof, denken de mensen meteen aan religie.

Maar het intelligente geloof heeft niets met religie te maken.

Iedereen heeft een religie en gelooft in God, maar het leven is een mislukking. Dit komt omdat de religie hun niet geeft wat ze nodig hebben, wat de directe communicatie met God is, oftewel, het geloof!

Vanwege de religie, mengen de mensen het natuurlijke geloof met hun gevoelens, en daar is waar ze bedrogen worden, omdat ze uiteindelijk verkeerde beslissingen nemen.

Maar het intelligente geloof leunt op het Woord van God

Wanneer we lezen en mediteren op het Woord van God, geeft dit ons het geloof dat nodig is om de moeilijkheden, problemen, of wat het ook is, te confronteren. Omdat de kracht van God in ons zit.

De Here Jezus zei:

“De Geest is het Die levend maakt, het vlees heeft geen enkel nut. De woorden die Ik tot u spreek, zijn geest en zijn leven.” (Johannes 6:36)

Wanneer u het Woord van God leest, praat God met u.

Wanneer u bidt, praat u met God.

U bent niet geboren om geleid te worden door een religie, pastor, guru’s, door niemand, behalve God Zelf die u heeft geschapen.

U moet uw leven leiden. Maar hoe kiest u wat juist is?

Als u de Heilige Geest heeft, zult u de juiste keuze maken, omdat Hij u zal begeleiden, onderrichten en inspireren.

De begeleiding van de Heilige Geest is een overtuiging, een zekerheid. Daarom, als u de Geest van God heeft, weet u wat u wilt, want als Hij overtuigt laat hij geen enkel twijfel.

“Maar wanneer Die komt, de Geest van de waarheid, zal Hij u de weg wijzen in heel de waarheid…” (Johannes 16:13)

Wanneer u het Woord van God absorbeert en gehoorzaamt, dan zal de Heilige Geest van God u leiden naar een leven dat groter is dan het leven dat u nu leeft.

Laat in deze Vasten van Daniël alle slechte dingen achter, geef u 100% over aan God en de Heilige Geest zal over u komen!

Bisschop Edir Macedo

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*