13006562_153819468349083_227890313606456076_nIk heb een vraag voor jou. Waarom ondervinden wij in bepaalde gebieden van ons leven moeilijkheden?
Misschien is jouw antwoord: ‘Iedereen heeft toch z’n moeilijkheden?’
Daar heb je zeker wel gelijk in, maar als je bij onze Godllywood Zelfhulp bijeenkomst aanwezig was, zou je het antwoord op deze vraag hebben geweten.
Ik moet je vertellen dat, als je niet aanwezig was bij de bijeenkomst, je dus heel wat hebt gemist.
Hoe kan ik een positief resultaat in mijn leven verwachten als ik negatief handel? Bijvoorbeeld, wanneer ik iets wil bereiken in mijn leven stel ik een plan op en wanneer ik het daarbij laat, verandert dat plan vervolgens in een droom. Een grote droom die nooit werkelijkheid wordt, tenzij ik daar wat aan doe!
Dit noemen wij: zelfdiscipline.
Doen wat gedaan moet worden, of je het nou wil of niet.
Lieve vriendinnen, ik wil je graag een advies geven. Als je deze Zelfhulp bijeenkomst gemist hebt, mis de volgende dienst dan niet! Elke 3e zaterdag van de maand vindt deze speciale bijeenkomst voor de vrouwen plaats. Vrouwen van over de hele wereld zijn veranderingen aan het ervaren in hun leven. Zij zijn aan het leren hoe een gelukkigere vrouw te zijn.
En jij? Waar wacht je nog op?
Bekijk hier ervaringen van de dienst van Godllywood Zelfhulp