GodllywoodZelfHulpSite
Over de gehele wereld heeft het werk van de Godllywood al veel vrouwen geholpen door middel van haar diensten en projecten voor specifieke doelgroepen. In 2010 begon de Godllywood ook in Nederland en de afgelopen zes jaar hebben vrouwen de voordelen van het werk van de groep mogen ervaren.
De Godllywood begon als een gesloten groep, maar heeft dit jaar haar deuren geopend voor een ieder die ook wil profiteren van de nuttige adviezen die speciaal zijn voor de dames die net iets extra’s in het leven willen.
En daarom zijn we dit jaar begonnen met Godllywood zelfhulp, een initiatief om alle vrouwen een kans te geven om samen met de groep te ontwikkelen.
Op aanstaande zaterdag 19 maart zal er om 18u een speciale bijeenkomst plaatsvinden waar u meer zult leren over hoe u het beste uit zichzelf kunt halen.
Hetzij als huisvrouw, moeder, carrièrevrouw, een tiener of adolescente.
Bent u een vrouw? Dan is deze bijeenkomst beslist voor u.
De bijeenkomst wordt gehouden in de hoofdvestiging van het UKGR Centrum in Den Haag aan de Fruitweg 4. Maar het zal tevens live uitgezonden worden in de andere vestigingen aan de Westersingel 42 (Rotterdam), Diergaardesingel 70 (Rotterdam), Grote Markt 27 (Almere), Boschdijk 258 (Eindhoven), Borneostraat 40 (Amsterdam Oost), Jan Evertsenstraat 18 (Amsterdam West).
Voor meer informatie kunt u bellen naar 070-388 84 42.
U bent van harte uitgenodigd om met ons te leren en u kunt gerust een vriendin, nicht, zus, collega of uw buurvrouw meenemen.
Wij wachten op u!

Godllywood zelfhulp
Zaterdag 19 Maart om 18u
Fruitweg 4 – Den Haag
en in alle UKGR Centra in Nederland (klik hier voor meer adressen)