Post Image

LOGO

GOEDE VRIJDAG

Het Evenement

Op Goede Vrijdag zal er een speciaal evenement gehouden worden in alle UKKG Centra om te tonen dat het negatieve in het leven overwonnen kan worden door de kracht van de positieve energie. Als jij hebt bemerkt dat het negatieve jouw leven meer overheerst dan het positieve, dan is dit evenement voor jou.

Ter gelegenheid zullen wij een Gezegende Rode Roos uitreiken aan alle aanwezigen. Tijdens deze bijeenkomst zul je leren hoe je dit gezegend element kunt gebruiken en hoe het positieve energie in jouw leven kan brengen.

GOEDE VRIJDAG, EEN GOED BEGIN VOOR EEN GOED LEVEN!

Orisia Swinnen

Toen ik naar de vrijdagdiensten in de UKGR begon te gaan, leerde ik hoe ik de negativiteit in mijn leven kon overwinnen. Vandaag heb ik vrede, blijdschap en positiviteit in mijn leven.

 

 

 

 

Sandra Winkelaar

Op advies, begon ik deel te nemen aan de diensten op vrijdag, met als doel om van de slaapproblemen en depressie af te komen. Vandaag heb ik de totale rust en geniet ik van het leven.

 

 

 

 

UKKG Centra in België (Klik hier voor meer adressen)

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*