banner_GVD01

U HOEFT UW PROBLEMEN NIET MEER TE VERDRAGEN!

kruis01Iedereen op deze wereld gaat door negatieve situaties heen. Velen zijn echter niet in staat om hun problemen op te lossen, zodoende begint het leed. Er staat echter geschreven “…ons leed heeft Hij (Jezus) gedragen”(Jesaja 53:4). Dat betekent dat u uw problemen niet meer hoeft te verdragen.
Op deze dag zal het GEEN LEED MEER! evenement gehouden worden in alle UKGR Centra. Bent u het zat om telkens problemen en moeilijkheden op te lopen? Neem dan deel aan dit evenement. U zult leren wat u kunt doen om een positieve verandering in uw leven te veroorzaken.
 
Ontvang GRATIS een houten kruisje uit het Heilige Land
Tijdens dit speciale evenement, dat toegankelijk is voor iedereen, zal er ook een kruisje, dat gemaakt werd van hout van de olijfbomen uit het Heilige Land, gratis uitgereikt worden aan een ieder die aanwezig zal zijn.
LET OP: Vanwege een beperkt aantal zal er alleen één kruis per persoon gegeven worden.
Voor iemand anders meenemen is niet mogelijk.

Lees het levensverhaal van Tabata en Ted van Rijn

{slide=HET LEVEN WAS EEN LIJDENSWEG VOOR ONS}
Tabata: Ik zag van kinds af aan constante ruzies tussen mijn ouders en dit had een vernietigend effect op mij. Uiteindelijk kwam het tot een echtscheiding. Om te vluchten voor de pijn, raakte ik verslaafd aan drugs en alcohol. Dit deed ik ongeveer 4 jaar lang.
Via mijn moeder ben ik bij de UKGR terecht gekomen. Daar heb ik de kracht van de positieve energie ontvangen. Ik leerde hoe ik mijn problemen kon overwinnen. Vandaag de dag ben ik vrij van mijn verslavingen en van de leegte in mijn hart. Ik ben een advocate geworden, heb vrede en ben gelukkig getrouwd met een man die van mij houdt. Nu kan ik van mijn leven genieten.
Ted: Van jongs af aan heb ik me nooit blij gevoeld. Ik groeide op in een gebroken gezin en voelde me een buitenbeentje. Zodoende liet ik niemand in mijn hart toe. Ik had het gevoel dat ik niet goed genoeg was, daarom had ik altijd prestatiedrang. Maar ondanks alle succes, voelde ik me leeg. Mijn liefdesleven was ook rampzalig. Ik heb twee relaties gehad van zeven jaar die allebei mislukten.
Tabata introduceerde mij aan de UKGR en hoewel ik geen gelovige achtergrond had, ben ik meegegaan. De dingen die besproken werden spraken mij aan, dus besloot ik om te blijven komen. Door te volharden, begon ik veranderingen in mijzelf te zien. Ik werd rustiger, kon ‘s avonds goed slapen en was in staat om me totaal over te geven aan mijn vrouw. Zelfs op financieel gebied zag ik vooruitgang. Sinds ik naar de UKGR kom, heb ik positieve veranderingen in mijn leven bereikt.
Tabata en Ted van Rijn{/slide}