HFD_01-07Hoe vaak ben je op zoek geweest naar aandacht?
Hoe vaak deed je wat de anderen behaagde, alleen om goedgekeurd te worden door hen?
Hoe vaak kijk je naar je Facebookpagina, alleen om te weten hoeveel nieuwe likes je hebt ontvangen?
Waarom is het zo belangrijk om geaccepteerd te worden?
Hoelang ga je nog blijven kijken naar wat de mensen van je denken, in plaats van te kijken naar wat God van jou denkt? Wanneer ik bezig ben met God te behagen, ben ik bezig met kijken naar wat God van mij denkt. Hij zal dan de juiste mensen op mijn pad zetten, zonder dat ik mijzelf moet forceren om iemand te zijn die ik niet ben.
Wanneer ik aan het kijken ben naar wat anderen van mij denken, dan belemmer ik mijzelf om te kunnen ontwikkelen.
Wat belangrijk is, is wie ik ben voor God.
Denk over deze vragen na, en wanneer je een beslissing neemt om een andere persoon voor God te zijn en een stap zet om deel te nemen aan deze bijzondere dienst, exclusief voor vrouwen, dan zul je een transformatie ervaren in jouw leven.
Onze volgende dienst vindt plaats op zaterdag 16 juli om 18.00 uur aan de Fruitweg 4, maar zal ook in de andere UKGR Centra te volgen zijn via een livestream. Wij wachten op jou.
Vergeet niet, laat je niet afleiden door wat de anderen van jou zullen denken, maar bereid je voor om een nieuwe persoon voor God te zijn. Tot dan.
Screen Shot 2016-07-01 at 17.14.43