Post Image

LOGO

GOKVERSLAVING

jennifer-Cvi

 

Ik vergokte mijn spaargeld

Ik had geen rust, ik had vaak nachtmerries en hoorde, sinds jonge leeftijd al, stemmen, waardoor ik niet alleen kon slapen. Er moesten altijd mensen in de buurt zijn. Toen ik opgroeide werd ik heel onzeker, daarnaast rookte ik, dronk veel en was verslaafd aan gokken.

De gokverslaving was zo hevig dat ik op een gegeven moment al mijn spaargeld had verspild. Wegens de slapeloosheid begon ik slaappillen te gebruiken en omdat ik ook depressief was, nam ik ook nog eens antidepressiva in.

In het UKGR Centrum leerde ik het geloof te gebruiken, ik nam deel aan de gebedskettingen op dinsdag en vrijdag en zag mijn gelegenheid voor de bevrijding toen de Campagne van Israël werd gehouden. Ik nam met al mijn kracht deel aan de Campagne en werd beantwoord.

Vandaag de dag ben ik een zeer gelukkig persoon. Ik ben niet meer verslaafd, depressief of onzeker en slaap heerlijk. Ik heb nu rust in mijn leven.

Jennifer Kirindongo

 

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*