Nadat ik trouwde deed ik hetzelfde als wat mijn vader deed, ik begon ook mijn vrouw te mishandelen. Ik besteedde al ons geld aan drank en gokken. Mijn vrouw raakte zwanger en ik deed alles om te verhinderen dat zij het kind zou krijgen. Toen mijn dochter werd geboren ontbrak het haar aan veel dingen, omdat ik veel gokschulden moest betalen.
Door een TV-programma kwam ik te weten over het werk van de UKGR. Ik zag hoe iemand, die soortgelijke problemen als die van mij had, in staat was om ze te overwinnen. Ik besloot om naar die plaats te gaan.
Ik begon gebedskettingen te volgen en ik zag vooruitgang in mijn leven. Maar de grote verandering in mijn leven kwam door middel van de Campagne van Israël. Ik had de absolute zekerheid dat de Campagne mijn leven zou veranderen, daarom nam ik er deel aan. In de ogen van veel mensen was het raar dat ik een offer maakte, terwijl ik zoveel problemen had, maar ik geloofde.
De veranderingen gebeurde niet in één keer, maar met de tijd bemerkte ik hoe mijn karakter veranderde. Ik was een getransformeerde man, mijn financiële leven ontwikkelde zich en ik werd voorspoedig. Nu ben ik een liefdevolle vader en echtgenoot en kan ik mijn gezin van het beste voorzien.
Edmilson Wallser