Een paar dagen geleden, toen ik bepaalde zaken moest oplossen in mijn kantoor, bevond ik me in de volgende situatie: er was een bepaald document nodig. Toen dook er de volgende vraag op: beschikken we wel of niet over dat document?
De consequenties van het niet hebben van dat document konden heel erg zijn. Daarom nam ik meteen de beslissing om dit “raadsel” op te lossen.
De eerste persoon die ik raadpleegde over dit onderwerp, garandeerde me dat zo’n document niet bestond… Mijn onmiddellijke reactie was om bezorgd te zijn… Aan het einde van de rit, als wij het niet hadden dan zouden we het moeten opvragen en dat zou maanden kunnen duren, zonder de minste garantie dat wij het daadwerkelijk zouden krijgen. Projecten die we gepland hadden zouden hierdoor vertraagd worden of geannuleerd moeten worden.
Op deze dag, beken ik, was ik heel geïrriteerd… Bezorgd… In gedachten verzonken…
Op dit moment, zijn er veel mensen die precies zo zijn. Ik heb het niet over het gebrek van een document, maar juist over de bezorgdheid vanwege de problemen. Uw probleem is zo groot en u weet niet wat u moet doen. U heeft een snelle “garantie” nodig dat uw leven zal veranderen.
Weet u wat er met mij gebeurde?
Op de volgende dag, vonden wij het document!
Hij bestond en was in ons bezit. Als ik dit eerder had geweten…
En als ik u zeg dat de oplossing voor uw probleem bestaat en dichtbij u is?
Precies. Ik zeg dat.
Ten eerste, geloof dat uw leven ZAL veranderen. Ten tweede, gebruik uw GEHELE ENERGIE voor die verandering. En wanneer ik GEHEEL zeg, dan bedoel ik 100% van uw kracht. Anders wordt het moeilijk.
Ah, ik was het bijna vergeten… Toen we het document vonden, in plaats dat ik bezorgd bleef, werd ik ontspannen. Gelooft u dat er een oplossing bestaat? Laat niet toe dat uw emoties u beheersen. Er is geen reden om wanhopig te zijn. Doe, echter, wat u moet doen.
Denk hierover na.
Bisschop Rui Silva
Volg mij op twitter: @BpRuiSilva
Bezoek ook mijn blog op: http://bpruisilva.blogspot.nl