santuarioSite

Antwoorden… waar vindt men ze?

 
Als u hier nooit over na hebt gedacht, observeer dan even voor een momentje de problemen die kunnen voortvloeien door het algemeen gebrek aan geld:
-Toename van het aantal ziektes
-Toename van het aantal zelfmoorden
-Toename van het aantal scheidingen
-Toename van het aantal gebroken gezinnen
-Toename van het aantal verslaafden
-Toename van het aantal arme mensen
-Toename van het aantal vroegtijdige sterfgevallen
-Toename van het aantal gevallen van huiselijk geweld
-Toename van het aantal moorden
-Toename van het aantal gevallen van depressie
-Toename van het aantal gevallen van verwaarloosde ouderen
-Toename van het aantal ontslagen
-Toename van het aantal werkloze koppels
Dit is de realiteit die de populatie van veel Europese landen heeft getroffen. Vanwege de toename van het aantal ziektes, ruzies tussen koppels, onenigheden in de familie, gebrek aan ontwikkeling op het werk, gebrek aan werk, vanwege het onbegrip enz. hebben veel mensen niet eens de hoop op een antwoord en hebben ze, helaas, al opgegeven in het leven.

“De HERE antwoorde u ten dage der benauwdheid… Hij zende u hulp uit het heiligdom” (Psalmen 20:1-2)

Leven onder een constante angst vanwege verschillende dingen die opdoemen waarvoor u geen oplossing kunt vinden? Is dit uw dagelijks leven geweest? De opties die zich hebben voorgedaan, zijn helaas niet de beste opties geweest en dit is te zien in uw dagelijks leven, omdat u nog steeds zucht voor de genezing die niet plaatsvindt… de emotionele stabiliteit die nooit komt… vanwege het werk dat niet wordt aangeboden en het geweld, zowel in als uit het huis, dat maar niet eindigt. Het financiële gebied is wél belangrijk in het leven van een ieder, zoveel zelfs dat de balans en het welzijn van alle andere gebieden daarvan afhankelijk zijn.
Dus, als u moe bent van de menselijke antwoorden die u heeft ontvangen en van plan bent om het definitieve ANTWOORD te ontvangen voor uw leven, dan bent u uitgenodigd:

ZONDAG 18 AUGUSTUS OM 10U
DE DAG VAN HET ANTWOORD!

 
Lees hieronder het antwoord dat Larissa Gomes Oliveira heeft gekregen.
{slide=”Ik kon nooit alleen zijn”}71655_124343947621387_4922810_nVoordat ik naar de UKGR kwam, was mijn liefdesleven niet goed. Ik kon nooit alleen zijn en zat dus altijd in een relatie. Als de relatie voorbij was, had ik binnen de kortste keren een ander, maar de relaties mislukten altijd.
Toen ik in de UKGR kwam, zat ik toentertijd nog in een relatie en woonde samen, maar deze relatie werkte ook niet echt. Ik wilde echter niet stoppen met die relatie, totdat God mij liet zien dat het niet was wat Hij voor me had. Ik nam de beslissing om de relatie te stoppen en mijn leven aan God over te geven, want Hij weet wat het beste voor mij is. Na bijna één jaar te volharden in de liefdestherapie, had God mij beantwoord. Hij gaf mij de man waar ik Hem om vroeg, met precies de karaktereigenschappen die ik zocht in een man. We begonnen te bidden voor elkaar en uiteindelijk begonnen we een relatie, die ongeveer 3 jaar heeft geduurd, voordat wij gingen trouwen.
Door de obstakels die wij hadden wilde ik zeker weten of het Gods wil was, dus besloot ik deel te nemen aan een voorstel van geloof, want ik wilde zeker weten of hij de man was die God voor me had. Twee maanden na het voorstel had God mij beantwoord, dat hij de man was die Hij voor me had. Zo begonnen we te praten over trouwen en begonnen alles te plannen voor onze trouwerij. Na een jaar strijden, gingen we uiteindelijk trouwen. Het was niet makkelijk, maar met de hulp van God hebben we alles overwonnen en God gaf ons ook het financiële vermogen om alles te kunnen betalen voor het huwelijk. Vandaag de dag zijn we 3 jaar getrouwd en ik kan zeggen dat het zeker de moeite waard was.
Larissa Gomes Oliveira
{/slide}