Zoals de 300 die aan Gideon’s zijde waren, zullen degenen die deelnemen aan de Campagne van Israel op aanstaande donderdag 21 juli om 13:00 uur aanwezig zijn in de UKGR.

Wij zullen hier een gebed van eenparigheid opzeggen samen met de pastors die vanuit Israëlisch grondgebied zullen bidden, om precies te zijn bij de Bron die ter inspiratie diende tijdens de afgelopen Campagne van Israel. Momenteel is een groep pastors uit Europa zich aan het voorbereiden om af te reizen naar de plek waar de grootste uitdagingen en voorbeelden van het geloof zich hebben voorgedaan.
Het geval van Gideon was een van deze gebeurtenissen. Hij heeft met ontzettend weinig materiële middelen en mankracht, en met de hulp van God, zijn eigen lot en die van een hele natie veranderd, aangezien zij eerst volledig onderworpen waren aan hun vijanden.
Een ieder die deelneemt aan deze Campagne identificeert zichzelf met de situatie van Gideon, want hun levens behoeven ook een Goddelijke interventie, aangezien dat de enige manier is om van leven te veranderen.
Als u u uw offer heeft gedaan en nogmaals aan God wilt tonen dat u 100% aan dit voorstel deelneemt, neem dan deel aan de bijeenkomst in de UKGR, die op donderdag 21 juli zal plaatsvinden om 13.00 uur! Mis deze gelegenheid niet om de intentie van uw gelofte met God opnieuw uit te spreken.