Inteli_men02Het staat op zichzelf, maar is toepasbaar in alles wat u doet… het project wordt door u onderhouden en kan u naar totaal succes leiden, zolang u de taken dag na dag ontwikkelt…

Alles begint bij uw eigen gedachten, die leiden weer tot uw dagelijks gedrag en de manier waarop u kiest om situaties op te lossen. Boven alles staat dus uw rationele en persoonlijke keuze die constant gemaakt worden in uw dagelijks leven. In feite begint de discipline precies op dat gebied: ons verstand… immers als wij onze eigen persoon niet kunnen disciplineren, zullen wij nooit de totale discipline bereiken en zodoende het perfecte balans, want: LICHAAM + ZIEL + GEEST = TOTALE DISCIPLINE.

Gezien het feit dat opgeven niet een woord is dat deel uitmaakt van onze woordenschat zullen wij, tijdens de bijeenkomsten van het INTELLIMEN Project, in de komende maanden verder ingaan op het onderwerp DISCIPLINE. Als u vanaf het begin van dit jaar deel hebt genomen aan deze bijeenkomsten, mis dan de komende bijeenkomst niet, omdat u iets zult leren dat uw leven totaal kan veranderen. Waarom zou u niet de poging wagen om iets nieuws te leren?

Laten wij beginnen door een radicale verandering qua mentaliteit, zo zult u leren om gedisciplineerd te zijn qua uw veroveringen en uw doelen.

Neem deel en zie voor uzelf dat één bijeenkomst al het verschil kan maken!

Onze volgende IntelliMen bijeenkomst, het Jaar van Discipline,
zal op zaterdag 4 juni gehouden worden
om 18u in Den Haag aan de Fruitweg 4.