gHet leek onmogelijk voor mij om te veranderen…
Grigory nam veel slechte beslissingen en onderging de gevolgen daarvan. Hij gebruikte drugs, rookte, dronk en ging constant naar nachtclubs. Zijn nachten werden gespendeerd aan het uitgaan met vrouwen. Hij dacht dat dit normaal gedrag was voor iemand van zijn leeftijd, maar wanneer alleen was dan voelde hij zich eenzaam en na de uitjes kwam de leegte.
Er begon een haat in hem te groeien, vooral jegens zijn familie. Maar toen vond hij het UKGR Centrum. Hij begon deel te nemen aan de diensten en werd vrij van de verslaving aan drugs, sigaretten en alcohol. Hij begon het werk van de JvO te keren kennen, waar hij zich gewaardeerd voelde, omdat zij in zijn potentie geloofden.
Vanaf dien was Grigory niet meer hetzelfde, omdat hij vrede had bereikt, in zichzelf Grigory_depoisgeloofde en doelen heeft die hij wilt bereiken. Hij begon aan zichzelf te werken en in zichzelf te investeren. Hij kijkt nu anders naar mensen, omdat hij vrij is van de haat die hij voorheen voelde. Hij heeft zijn familie kunnen vergeven en een relatie met hen opbouwen en respecteert hun nu.
Vandaag is hij een gelukkige jongeman!
Grigory Listopadov/JvO – Rusland