Get_Website_FamDeHeerOns leven was goed en het leek ons aan niets te ontbreken, maar wij hadden een wens die onvervuld leek te blijven. Wij hadden een kinderwens en deze bleef gedurende 9 jaar onvervuld.
Toen ik zwanger raakte kreeg ik een miskraam, waarna de artsen ontdekten dat ik leed aan meerdere vleesbomen. Ik werd hier in totaal zes keer voor geopereerd en bezocht ook vele specialisten in Nederland. Daar kwam geen positief nieuws uit, dus besloten we ook in Amerika een onderzoek te laten verrichten, waarna ik te horen kreeg dat ik mijn baarmoeder beter kon laten verwijderen.
In het UKGR Centrum leerden mijn man en ik hoe wij het levende geloof dienden te gebruiken om te bereiken wat wij zelf en de doktoren niet konden bereiken. We namen deel aan campagnes van geloof en volgden de gebedskettingen op dinsdag en vrijdag en woonden trouw de diensten bij op zondag.
Vandaag de dag ben ik genezen en hebben wij als stel nog meer vrede nu onze kinderwens is vervuld. Wij zijn de gelukkige en trotse ouders van twee mooie gezonde kinderen. Hoewel het onmogelijk voor mij was om kinderen te krijgen, is het bewezen dat het onmogelijke mogelijk wordt door de kracht van het levende geloof.
Mirugia en Erik de Heer