Ik dacht dat ik de juiste persoon had gevonden toen ik zeventien jaar was. Hij was mijn eerste vriend en hij was lief en aardig. Ik was totaal verliefd. Ik besloot om met hem te trouwen. Maar gaandeweg begon mijn mooie relatie scheurtjes te vertonen.
Op mijn vierentwintigste had ik een pijnlijke scheiding achter de rug en ik voelde me verlaten, had een gebroken hart en sliep bij mijn moeder op de bank. Ik dacht dat ik nooit de ware liefde zou vinden, maar dat was wel mijn grootste droom.
Ik was al een geruime tijd een lid van de UKGR en door mijn geloof in God te gebruiken, leerde ik uiteindelijk hoe ik deze pijn kon overwinnen.
Toen de Campagne van Israël werd aangekondigd, besloot ik om deel te nemen, omdat ik een wonder wilde zien in mijn liefdesleven. Deelnemen aan de Campagne was niet makkelijk, maar ik deed het toch, omdat ik geloofde dat iets groots zou gebeuren. Ik schreef mijn gebedsvraag op en vertelde God precies hoe ik wilde dat mijn man zou zijn.
Korte tijd later ontmoette ik Linborn. Hij was precies een man waar ik om had gevraagd. Negen maanden na onze ontmoeting trouwden we. Nu ben ik gelukkiger dan ooit. Wat ik vroeg in de Campagne, is precies gebeurd.
Cherene Changoo