Foto_Web_JenniferKirindongoVan kleins af aan hoorde ik stemmen en kreeg ik last van hele slechte gedachten. Slapen was sindsdien heel moeilijk voor mij, het werd zo erg dat ik niet alleen durfde te slapen en deze situatie leidde op den duur tot een depressie.
Ik zocht de oplossing voor dit probleem bij de dokter en toen dit niet leek te helpen zocht ik hulp bij spiritisten. Na dit jarenlang gedaan te hebben bemerkte ik dat de problemen juist verergerden. Ik voelde me hulpeloos en eenzaam, ik huilde heel veel en durfde niet over deze situatie te praten.

Er leek geen uitweg meer te bestaan.
Door de getuigenis van mijn moeder, die een wonder van God in haar leven gezien had in het UKGR Centrum, besloot ik om het ook een kans te geven. Ik begon de gebedskettingen te volgen op dinsdag, vrijdag en zondag. Na een poosje begon ik veranderingen te zien en na een deelname aan een campagne van geloof zag ik de totale verandering.
Vandaag de dag huil ik niet meer dag en nacht. Ik kan goed slapen en mijn geluk hangt niet meer af van anderen. Ik heb het ware geluk gevonden.
Jennifer Kirindongo