IK BEN HET ZAT
Ik wil veranderen!
van partner… van baan… van huis… van land… van echtgenoot… van vrouw… van familie… van vriend(in)… van auto… van gezicht… van lichaam… VAN HET LEVEN!
 


De een met wat meer intensiteit dan de ander… maar de waarheid is dat, vandaag meer dan ooit, IEDEREEN IETS IN ZIJN LEVEN WIL VERANDEREN!

Maar heeft u al opgemerkt dat er mensen zijn die hun gehele leven dingen blijven veranderen? Ze veranderen van man, vrouw, huis, auto, baan, land en ze gaan zelfs zover dat ze bepaalde aspecten aan hun gezicht en lichaam veranderen, omdat ze zich simpelweg niet tevreden voelen met de weerspiegeling die ze in de spiegel zien. Hun bestaan is een eeuwige zoektocht naar de ultieme verandering die ze in hun leven kunnen veroorzaken, omdat hun normale manier van handelen en zijn is om dingen te veranderen!
Het meest merkwaardige is echter dat op de een of ander manier ALLEN VERANDERINGEN WILLEN, MAAR NIEMAND WERKELIJK WIL VERANDEREN! En dit feit brengt ons tot de volgende diepgaande beschouwing over dit thema en het brengt ons ook tot de volgende vraag: IS HET MOGELIJK OM TE VERANDEREN, ZONDER TE VERANDEREN?
Nee, de vraag die hierboven werd gesteld is geen vergissing, maar een simpele kwestie van semantiek dat, als u goed oplet, uw begrip kan catharsissen, oftewel, u kunt bevrijd worden van veel emotionele trauma’s die u met de tijd heeft verzameld.
Wilt u VERANDEREN? EEN NIEUWE WEG BEWANDELEN? UW BESTAAN TRANSFORMEREN? Goed, dan begint het bij het meest logische: namelijk bij U!
JUIST! Waarom niet bij uzelf beginnen, in uw eigen innerlijk, zodat u “de boel op orde kan zetten”. U kunt alleen een kettingreactie, die genoeg kracht heeft om alles wat u wil te veranderen, veroorzaken als u zichzelf toelaat om VAN BINNEN TE VERANDEREN!
BENT U MOE OM EXTERNE OFFERS TE MAKEN ZONDER HET GEWENSTE RENDEMENT?
Goed, er bestaat alleen maar één WEG voor de ware VERANDERING en deze WEG gaat langs het OFFER DAT VOOR GOD WORDT GEMAAKT! Alleen deze manier zal een positief resultaat teweeg brengen voor de persoon die er moe van is om te offeren, alles wat hij heeft te investeren in alle opties die worden aangeboden om vervolgens alleen maar met negatieve resultaten achter te blijven! Als u echt moe bent, dan is dit de enige en ware manier van veranderen! INVESTEER VANAF 2 DECEMBER IN DE WARE VERANDERING!

16/12/2012
In alle UKGR Centra

“We kunnen de pijn verlichten, de pijn van een ander dragen, maar alleen het offer voor de Énige en Levende God kan een leven transformeren.”
Bisschop Júlio Freitas