Ik diende, maar kende Hem niet…

Mevrouw Cris, zeer geliefd bij allen die dezelfde Geest hebben, de Enige en Ware!

Vroeger dacht ik dat u onvriendelijk was, zoals veel vrouwen, uitdrukkingsloze vrouwen, onderdanig (ik wist niet eens dat het goed was).

Dit dacht ik voordat ik gedoopt werd met de Heilige Geest, maar ik wist niet dat ik Hem niet had, ik was tenslotte al 20 jaar in de kerk! Ik veroverde, trouwde, reisde, kreeg kinderen, bereikte zoveel dingen… maar ik “diende God” zonder HEM te kennen!

Totdat tijdens de Campagne van Israël het kwartje viel. Het ging erg slecht met de bedrijven en ook in het huwelijk. Hierdoor deed ik tijdens de Campagne van Israël, van december 2017, een oprecht gebed en daar begon Zijn Werk.

Ten eerste, door mijn ogen en visie te openen en de balken uit mijn ogen te verwijderen. En alles, alles veranderde! Van binnen naar buiten!

Na die Campagne van Israël daalde er van het Altaar een andere vrouw af, nog steeds zonder de Heilige Geest, maar ik had mijn ontmoeting met God. Vervolgens gaf ik me over tijdens de Vasten van Daniël en in de Rachab cursus, ik deed het voor het eerst in 20 jaar dat ik al naar de Universele Kerk kom.

Binnen in de kerk was ik blind, kritisch, bevooroordeeld en verloren! Ik was de verloren munt…

En in april 2018, op een zondagochtend, na 4 maanden zoeken, gehoorzamend aan alles wat van het Altaar kwam, van de vrouwen die me begeleidden… ontving ik de Heilige Geest! Het was zo sterk! Ik voelde me voor het eerst LEVEND!

Ik die alles al had veroverd, kan zeggen dat NIETS hiermee te vergelijken is. Ik gaf alles over!  Mijn huwelijk herstelde, de kinderen groeien nu daadwerkelijk met God op en mijn dochter Amanda werd op 14-jarige leeftijd gedoopt met de Heilige Geest.

Midden in een pandemie groeien onze bedrijven 3 keer zoveel. En elke dag heb ik een getuigenis te vertellen. Ja, ik zie God elke dag werken in mij; in elke ziel die ik evangeliseer, hetzij op het werk is, in de familie, in de groepen van de kerk… en in mij. Ik sta altijd toe ​​om gevormd te worden en mezelf in te zien! Zelfs op Instagram, in elk klein detail en in grote dingen! Alles… het is een onophoudelijke werk!

Mevrouw Cris, ik bid voor u en uw hele gezin!

Ik heb veel liefde en dankbaarheid voor u!

Een vriendin.

  • Met dank aan: Cristiane Cardoso

Waar kijkt u naar?

Als twee dingen tegelijkertijd plaatsvinden, letten wij, normaal gesproken, op het negatieve en negeren het positieve.
-Bisschop Rui Silva

Vooruit of achteruit?

Het is een feit, dat Hij niet alleen de God is van bepaalde mensen, die gekozen werden, maar van iedereen die Hem dient.
-Bisschop Rui Silva

Zo sterk als superman?

Één van de belangrijkste dingen, voor degenen die sterk in hun geloof willen blijven, is om nooit naar achteren te kijken.
-Bisschop Rui Silva

Het eind van nog een jaar…

God wil u niet zien lijden, daarom vraagt Hij u om alles wat u liet huilen, achter u, in het oude jaar, te laten.
-Met dank aan: Pastor Alexandre