Get_Website_DominoOforiVan buitenaf gezien leek het alsof ik niet veel problemen had, maar die had ik wel degelijk van binnen. Ik liep met een leegte in mijn binnenste rond en het leek alsof niemand om me heen mij begreep. Ik leefde mijn leven zonder een doel te hebben en wanneer ik thuis was, was ik alleen maar aan het gamen of tv aan het kijken. Ik had geen zin in andere dingen.
Door mijn innerlijke problemen kreeg ik vaak ook ruzies met mijn moeder, maar zelfs dat deed mij niets omdat de leegte in mijn binnenste groter was dan de conflicten die ik met haar had. Ik was nog jong maar ik wist niet meer wat ik met mijn leven moest. Soms had ik wel een visie van hoe ik wilde dat mijn leven eruit zou zien, maar ik deed er niets mee.
Toen ik naar het UKGR Centrum kwam werd mij geadviseerd om deel te nemen aan de jongerengroep en dat hielp mij. Ik werd steeds rustiger en had meer zin om stappen te ondernemen. Daarnaast werd mij ook geadviseerd om op de woensdagen en de vrijdagen te komen, zodat ik kon leren hoe ik de transformatie in mijn binnenste kon bereiken.
Mijn leven veranderde niet meteen, het was een proces, maar na 1 jaar kon ik zeggen dat mijn leven echt veranderd was.
Vandaag de dag heb ik weer doelen, maar wat nog belangrijker is, ik heb nu ook de kracht om achter mijn doelen aan te gaan. Ik ben actief, hang niet alleen maar thuis rond en heb rust, kalmte en blijdschap in mijn binnenste.
Domino Ofori