Ik had veel blokkades wat mijn financiële leven betreft. 4 jaar lang had ik problemen om een baan te vinden en zodoende moest ik elke cent tellen. Mijn situatie was zo erg, dat ik niet eens kon plannen wat ik de volgende dag zou eten. Ik was afhankelijk van de liefdadigheid van anderen en dat was heel vernederend voor mij. Het ergste punt was toen ik uit huis werd gezet en zodoende op straat moest slapen. Ik had niets en ik was niets!
Door de hulp die ik in het UKGR Centrum ontving leerde ik wat de stappen waren om mijn situatie te veranderen. Ik nam trouw deel aan de kettingen van positieve energie en bleef volharden.
Voor het eind van het jaar kreeg ik een bepaald document waar ik lang op wachtte. Nu kan ik eindelijk beginnen met mijn dromen waar te maken. De blokkades in mijn financiële leven zijn weg en de toekomst ziet er goed uit.
Mr. Chris