ateismo-706x432Bisschop Edir Macedo,
Ik ben u zeer dankbaar dat u mij een Geloof heeft gepresenteerd waar ik nog nooit over had gehoord, het intelligente geloof. Door middel van dit geloof heb ik het atheïsme verlaten. Ja, ik was een atheïst en niemand die mij ervan kon overtuigen dat ik verkeerd was.
Als men sprak over uw naam en de Universele Kerk, werd ik boos. Toen gaf iemand mij een boek cadeau, het eerste deel van Niets te Verliezen, die ik met veel weerstand heb gelezen. Verbazingwekkend genoeg kon ik niet stoppen met lezen. Ik las zelfs alle drie de delen en heb mij laten dopen in het water hier in de kathedraal van Fortaleza (Ceara, Brazilië).
“A Fé Racional) (het rationele geloof), “Nos passos de Jesus” (In de voetsporen van Jezus), “A Fé de Abraão (het geloof van Abraham) en andere boeken die ik las, bevestigden mij alleen maar er meer van hoeveel God met u is en dat een Universele kerk binnen te treden de beste keuze is wat ik in mijn leven heb gemaakt.
Ik ben God dankbaar dat Hij mij een kans heeft gegeven om met Hem te wandelen en ik ben u dankbaar omdat door middel van uw leven mijn leven is veranderd. Vandaag ben ik bijna een getrouwde man, dankzij de Liefdestherapie. Ik zie dat mijn financiële leven voorspoedig wordt en God mijn leven aan het vormen is.
Dat God u steeds meer blijft zegenen, en ook bisschop Odivan die vandaag hier is in Fortaleza, en de vele anderen bisschoppen en pastors want zij zijn waarlijke boodschappers van God hier op aarde.
Een warme omhelzing!