Ik nam die beslissing  en ontving ik de Heilige Geest !

Mijn naam is Ada, ik nam deel aan de campagne van Israël voor een familie lid van mij; namelijk mijn broer. Hij werd betrokken met criminaliteit en werd hierdoor opgepakt en moest naar de gevangenis. 

Ik nam deel aan de campagne van het onderscheid voor hem aangezien ik al de doping met de Heilige Geest had ontvangen; maar voor dat ik naar de Universele Kerk kwam was ik iemand religieus, ik groeide op met religie, ik wist over God maar niet over de Heilige Geest. Maar in de Universele Kerk leerde ik over de Heilige Geest en ik leerde dat ik mij  100% moest geven, mijn gedachten moesten gebonden zijn aan Gods gedachten en iedere dag willen leven voor Hem.  Ik nam die beslissing  en ontving ik de Heilige Geest en begon ik God te dienen.  

Door het feit dat ik al die onderscheid in mijn leven had, wilde ik hetzelfde onderscheid zien in mijn familie.  Ik offerde met vastberadenheid het geld dat ik opzij had opgelegd voor mijn rijbewijs.  Na ongeveer 3 weken hoorde wij de deurbel en mijn broer was voor de deur, het was iets dat ongeloofwaardig was, het was alsof hij op reis ging en terug was gekomen. Het was moeilijk  te geloven  want na wat hij had gedaan, was het niet mogelijk om zo snel vrij te kunnen komen omdat er warren anderen mensen betrokken die nog steeds gevangene zijn maar mijn broer niet. 

Ik ben God heel dankbaar, zo zie wij dat wanneer wij geloven en ons geloof gebruiken, God geef ons het resultaat.

Ada Ngendakumana