Post Image

LOGO

IK WAS ONZEKER

Jennifer_Kirindongo02Mijn leven was niet zoals het moest zijn. Ik was heel onzeker en depressief en gebruikte antidepressiva. Ik kon niet alleen slapen, want ik kreeg vaak nachtmerries en begon daardoor slaappillen te gebruiken. Ik durfde bijna niet naar buiten te gaan, ik rookte en dronk veel en daarnaast was ik ook nog gokverslaafd. Ik bereikte zelfs het punt waarop ik al mijn spaargeld had vergokt.

Toen ik naar het UKGR Centrum besloot te gaan, werd mij geadviseerd om de gebedsketting te volgen. Ik volgde de gebedskettingen op dinsdag en op vrijdag en nam deel aan de voorstellen van geloof.

Na een paar maanden merkte ik dat ik alleen thuis kon zijn, niet meer depressief was en geen slaappillen meer hoefde te gebruiken. Nu rook, drink en gok ik niet meer. Vandaag de dag kan ik zeggen dat ik gelukkig ben.

Jennifer Kirindongo

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*