Doel_afb01Wat is hetgeen dat altijd fout gaat en dat u niet in staat bent om te doen slagen? Voor de meerderheid is het antwoord heel simpel: ALLES!
In deze fase zijn miljoenen mensen niet in staat om één gebied van hun leven op te noemen dat goed gaat. “Het lijkt wel alsof de laatste tijd niets in mijn leven lukt of goed gaat…”. In de liefde, familie, financiën, gezondheid, de opvoeding van de kinderen…
Natuurlijk wordt de financiële crisis als hoofdschuldige van dit alles aangewezen, maar als wij de situatie goed analyseren, dan zien wij in veel gevallen dat het gebrek aan doelstellingen altijd samen gaat met de mensen die veel klagen, want hun leven is het gevolg van de situaties die verkeerd gingen.
“Als ik goed kijk, dan zie ik dat ik nooit de doelen, die ik voor mijn leven had gesteld, heb kunnen treffen”. Heeft u zich al eens afgevraagd waarom dat het geval is? Beste lezer, niets gebeurt toevallig en niets is te wijten aan geluk of pech, het leven bestaat uit keuzes en het zijn precies deze keuzes die wel of niet het gewenste resultaat zullen behalen.
In de Bijbel wordt er een groep mannen beschreven die nooit hun doel misten. Zij werden persoonlijk gekozen, omdat zij 700 mannen waren en zij waren allemaal linkshandig. Kijk, gemiddeld is alleen 5 à 15% van de wereldbevolking linkshandig en dat was precies de verhouding die gevonden werd onder de zesentwintigduizend mannen van de stam van Benjamin.“Van al dit krijgsvolk waren zevenhonderd uitgelezen mannen linkshandig, en ieder van hen slingerde met een steen tot op een haar, zonder te missen” (Richteren 20:16).
Zij stonden bekend om het feit dat zij nooit hun doel misten, zo groot was hun toewijding. In feite is dit de eerste stap voor degene die doeltreffend wil zijn: IN HET BINNENSTE TOTAAL TOEGEWIJD ZIJN OM DOELTREFFEND TE ZIJN!
Veel mensen hebben al veranderingen in hun leven gezien door de Gewijde Mantel met geloof te gebruiken.
 Aanstaande zondag om 10u, zullen wij echter een stukje van deze Mantel uitreiken aan degenen die willen dat alles wat mis gaat in hun leven, zal beginnen te lukken. Met een beetje van deze Mantel zult u leren hoe u de dingen goed kunt beginnen te maken. Reserveer uw stukje Gewijde Mantel snel!
Ga naar de dichtstbijzijnde UKGR Centra voor meer informatie of bel naar de infolijn op 070 388 8442