Nieuw Geest = Nieuw Leven

Wij allen hebben een structuur die ons steunt, Er is echter een verschil: het materiaal waarvan hij is gemaakt! Een zwakke structuur dat slecht opgericht is, is gedoemd tot zelfvernietiging, afhankelijk van de intensiteit van de aardbeving waaraan hij wordt onderworpen. Echter, een  goed gefundeerde structuur ondersteunt niet alleen het hele gebouw, maar geeft het kracht en veiligheid! Zo is het ook met de mens, zoals zijn geest is, zo is zijn leven. Alles wordt in ons binnenste geboren en naar buiten gereflecteerd, omdat alles wat in de fysieke wereld bestaat, eerst ​​in de menselijke geest moet bestaan.
Negativiteit? Onzekerheid? Twijfel? Conformiteit? Angst? Dit zijn allemaal elementen die uw geest hebben gevuld. Als de ontmoediging u heeft gedomineerd, wees dan niet verbaasd over de resultaten die u in uw leven hebt gezien! Echter, alles is nog niet verloren, want vanaf 8 april kunt u de realiteit van uw leven veranderen, door de inhoud van uw GEEST te verruilen voor VERTROUWEN, ZEKERHEID, OPTIMISME, VASTBERADENHEID EN DOORZETTINGSVERMOGEN! 

Analyseer de negatieve eigenschappen van uw geest:

1) Zwakheid?
2) Negativiteit?
3) Onzekerheid?
4) Conformiteit?
5) Ongeloof?

De weerspiegeling van de eigenschappen van uw geest in uw leven:

1) U Weet niet wat u wilt of waar u naartoe gaat;
2) U Weet wat u moet doen, maar u heeft geen kracht hiervoor;
3) U gelooft niet dat wat u doet resultaten zal brengen;
4) U Accepteert de ziekte, armoede, problemen in uw huis, werkloosheid of eenzaamheid als “verliezen” van het leven of als uw bestemming;
5) U Gelooft dat niks (zelfs God) ook maar iets in uw leven kan veranderen.

Wat is het “Jouw Geest, Jouw Leven” Evenement?

Het is meer dan een evenement, omdat het een initiatief is dat zich richt om de menselijke geest te herstellen van “de mode van overleven”, waar hij de laatste tijd in heeft geleefd, om hem te transformeren naar een voorbeeld van moed.

Wat zal er gebeuren?

De persoon die hiervoor bereid is zal de openbaring van zijn leven ontvangen en daardoor zal hij de Geestelijke Exellentie kunnen ontvangen, die de mens in staat stelt om alle blokkades die op zijn pad komen te overwinnen.

Voor wie is het bestemd?

Allen die de imperfecties van hun geest hebben geaccepteerd en een verlangen hebben om die te overwinnen voor hun eigen bestwil.

Wanneer en waar zal dit plaatsvinden?

Op Paaszondag, 8 april om 15u in het World Forum Convention Center in Den Haag, aan de Churchillplein 10, 2571JW.

Hoeveel zal het u kosten?

U bent niet verplicht om iets te geven. Het enige wat wij willen is uw tijd en aandacht. De entree zal geheel gratis zijn.

Lees hieronder een waar levensverhaal.

 
{slide=Ik had een gebroken geest.}

Behalve die angst leed ik ook aan een depressie, vanwege een gebroken relatie. Na jaren geïnvesteerd te hebben in de relatie kwam ik alleen te staan samen met mijn dochtertje.

Tijdens mijn zwangerschap werd er ook een cyste van 7 cm bij mij ontdekt. Door die cyste moest ik een speciale riem dragen om de pijnen die hij veroorzaakte te kunnen verdragen.
Ik kwam bij het UKGR Centrum met al deze problemen en daar werd mij geleerd om de kettingen van geloof te volgen en te volharden. Elke week volgde ik de kettingen en gebruikte ik mijn geloof.
Mijn leven vandaag is helemaal anders. De angst die ik had is weg en de depressie ook. Toen ik op een dag naar het ziekenhuis ging voor de cyste bleek tot een ieders verbazing dat hij verdwenen was. Ik ben nu iemand met zelfvertrouwen en kracht.
Mvr. Manuela{/slide}