Post Image

LOGO

Koninkrijk van God vs koninkrijk…

Koninkrijk van God vs koninkrijk van de duivel

“… zoek eerst het Koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid, en al deze dingen zullen u erbij gegeven worden.” Mattheüs 6:33

Het Koninkrijk van God is het Koninkrijk van vrede, blijdschap, rechtvaardigheid, een correct en integer leven. Het is het Koninkrijk van een nieuw leven.

Maar als er het Koninkrijk van God bestaat, bestaat er ook het koninkrijk van de duivel. En zolang de persoon het Koninkrijk van God niet binnengaat, zal de persoon in het koninkrijk van de duivel leven, oftewel, met depressie, twijfel, onzekerheid, onrust.

Wanneer iemand in het koninkrijk van de duivel leeft, heeft het geen zin om geld te hebben, omdat het geld de depressie niet verlicht, het neemt de pijn van de ziel niet weg. Het geld kan zelfs comfort geven aan het fysieke lichaam, maar het brengt geen comfort aan het geestelijke lichaam, dat de ziel is.

Geloof het of niet, dit is de realiteit!

Daarom zei Jezus:

“Maar als Ik door de Geest van God de demonen uitdrijf, dan is het Koninkrijk van God bij u gekomen.” Mattheüs 6:33

Daarom, om in het Koninkrijk van God binnen te gaan, moet u eerst het koninkrijk van de duivel verlaten, uit de hel. Oftewel, u moet bevrijd worden van de boze geesten, het verkeerde leven en de verlangens prijsgeven en uw leven volledig op het Altaar van God plaatsen.

Dan, komt de Heilige Geest en laat u in het Koninkrijk van God binnengaan; en al deze dingen zullen u erbij gegeven worden. Of het nu gaat om het huwelijk, het financiële leven, gezondheid enz. Dat is wat Jezus belooft!

Maar velen maken de fout om eerst naar de dingen te zoeken die te zijner tijd alleen zullen komen na het Koninkrijk van God en Zijn rechtvaardigheid.

In plaats van prioriteit te geven aan het Koninkrijk van God, geven ze prioriteit aan het huwelijk, het materiële leven, het kopen van een huis, gezondheid, familie, kinderen, alles op deze wereld, en willen daarna bezit nemen van het Koninkrijk van God. Er is geen sprake van!

Onthoud dat het het koninkrijk van God is. Hij is het die de normen bepaalt!

En om in Zijn Koninkrijk binnen te gaan, moet u zich aan Zijn regels onderwerpen.

Zolang u het Koninkrijk van God niet binnengaat, zal er niets gebeuren. U blijft uw hele leven achter de wind aan rennen.

In het koninkrijk van de duivel zal de persoon elke verovering verliezen die ze heeft.

Maar alleen het Koninkrijk van God kan de gelovigen ondersteunen. Alleen in het Koninkrijk van God zullen we bescherming voor alle eeuwigheid hebben.

Bisschop Edir Macedo

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*