bmdbeatrizMw. Beatriz is een Portugese vrouw van 92 jaar die op dit moment woonachtig is in Porto, Portugal. Zij is al langer dan 20 jaar een trouwe lid van de UKGR.
Toen zij voor de eerste keer naar de Universele Kerk kwam, leed zij aan verschillende gezondheidsproblemen. Zij had last van haar rug, knieën en haar benen. Dit leidde haar ertoe om naar verschillende ziekenhuizen, dokters en specialisten te gaan, op zoek naar een oplossing en een mogelijke genezing.
Maar, hoeveel behandelingen zij ook volgde, niets deed de gezondheid, die zij voorheen had, terugkeren. In tegenstelling, de problemen werden juist erger met de dag.
Gedurende een lange tijd was zij een alleenstaande moeder, maar vanwege de gezondheidsproblemen en de behandelingen, werd zij een hele nerveuze vrouw. Hierdoor was er geen evenwicht in haar huis.
Een paar jaar later trouwde zij, haar man dronk echter veel en had een gokverslaving, waarbij hij het gehele inkomen van het gezin verspeelde.
Mw. Beatriz zegt dat de dag dat zij in de UKGR stapte de meest gelukkige dag van haar leven was, omdat zij alléén daar de oplossing voor de problemen in haar gezondheid, emotionele gesteldheid en familie vond. Daar vond zij de Vrede en de Blijdschap van de Behoudenis.
Vanwege haar ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE en INTELLIGENTE GELOOF voor de Levende God, die haar vond en redde, bidt zij elke dag, maand en jaar voor bisschop Macedo en alle andere bisschoppen en pastors van de Universele Kerk.
Ondanks haar hoge leeftijd en de vervolgingen die zij heeft meegemaakt, mist zij de diensten niet van vrijdag en zondagochtend.
Zij is een ware strijder van het geloof die, ondanks de moeilijkheden, nog steeds voor zichzelf kookt en voor alle andere huishoudelijke taken zorgt.
Zij is ongetwijfeld, voor allen die lid zijn van de UKGR, een voorbeeld om na te volgen.
Bisschop Edir Macedo