Post Image

LOGO

Mantel van het Wonder

Wanneer een persoon een handeling onderneemt door de kracht van zijn geloof, dan zal God hem beantwoorden. We zien een voorbeeld hiervan in de Bijbel, waar een vrouw door haar geloof de mantel van Jezus aanraakte en genezen werd van een ziekte waar ze jaren aan leed:
“En zie, een vrouw, die reeds twaalf jaren aan bloedvloeiingen leed, kwam van achteren tot Hem en raakte de kwast van zijn kleed aan. Want, zeide zij bij zichzelf, indien ik slechts zijn kleed aanraak, zal ik behouden zijn. Maar Jezus keerde Zich om, zag haar en zeide: Houd moed, dochter, uw geloof heeft u behouden. En de vrouw was behouden van dat ogenblik af.” Matteüs‬ ‭9:20-22‬ ‭NBG51‬‬

Gebaseerd op deze feiten, zullen wij op elke Dinsdag om 19:30u in de UKKG de Mantel van het Wonder beschikbaar hebben, zodat u hem kunt aanraken en ook een wonder in uw gezondheid kunt bereiken door de kracht van het geloof.

IK LEED 48 JAAR LANG
48 jaar lang leed ik aan hevige astma, bloedarmoede, bekkeninstabiliteit en hevige reumatische klachten. Ik moest hiervoor vaak zware medicatie innemen.
In de UKKG leerde ik hoe ik de kracht van het geloof kon gebruiken. Daardoor heb ik het wonder in mijn gezondheid bereikt. Alle kortademigheid en pijnklachten zijn helemaal verdwenen.
Vandaag de dag heb ik helemaal geen gezondheidsklachten meer. Mijn leven is een bewijs dat wonderen nog steeds plaatsvinden. Als het voor mij mogelijk was, dan kan het ook voor u!

 

Elke Dinsdag om 19:30u
Kom en raak de Mantel van het Wonder aan!

Ter gelegenheid zullen alle aanwezigen, op deze dag, ook de gelegenheid krijgen
om de Zalving met de Gewijde Olie te ontvangen zoals in Jakobus 5:14-15 staat!
Wij wachten op u.

UKKG CENTRUM – ANTWERPEN
CARNOTSTRAAT 15
NABIJ HALTE ASTRID STATION: Bereikbaar met: tram 11, 12, 24 bus 21, 23, 242, 410, 420, 421, 423

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*