Get_Website_LarissaGomesOliveiraIk werd sinds kleins af, door verschillende familieleden, herhaaldelijk seksueel misbruikt. Hierdoor groeide ik op met veel innerlijke problemen. Daarbovenop had ik ook problemen thuis, met mijn ouders, en raakte ik op mijn zestiende depressief.
Ik voelde mij erg eenzaam en heel leeg van binnen. Ik dacht dat ik geboren was om enkel te lijden en zag zelfmoord als de enige uitweg. Ik heb in die periode drie keer een zelfmoordpoging ondernomen, maar dat was helaas niet het dieptepunt.
Op mijn 18e werd ik verkracht en vanaf dat moment interesseerde niets in het leven mij meer. Ik kende geen rust en begon dit te zoeken in het uitgaansleven, drugsgebruik en het roken van sigaretten.
Het bood mij geen rust, enkel een tijdelijke illusie.
Ik werd door een kennis uitgenodigd naar het UKGR Centrum, waar de begeleiding die gegeven werd mij echt aansprak. Ik begon deel te nemen aan de bijeenkomsten op zondag en de vrede die ik ervoer tijdens mijn eerste bezoek aan het UKGR Centrum viel mij direct op.
Ik begreep dat er werkelijk een oplossing bestond voor mijn leven.
Ik nam deel aan de gebedskettingen op vrijdag voor de bevrijding en zette de stappen die ik daar leerde in praktijk. Na ongeveer twee maanden was ik niet meer depressief en voelde ik me niet meer eenzaam.
Vandaag de dag heb ik een totaal ander leven. Ik ben een compleet nieuw persoon, ben gelukkig getrouwd, heb een gezin en sta daarnaast ook heel positief en sterk in het leven.
De droom die ik vroeger had om dit soort leven te leiden leek onrealistisch, maar nu is het mijn realiteit geworden.
Larissa Gomes Oliveira