Vanwege problemen die ik in mijn familie had, had ik geen slaapplaats, zodoende moest ik telkens bij familieleden wonen. Ik werd ook bij crisiscentra opgevangen. Ik voelde me heel onprettig hierdoor, omdat ik niet mijn eigen woonplek en privacy had.
Deze situatie duurde één jaar en ik besloot om deel te nemen aan de Campagne van Israël, omdat het voor mij onmogelijk leek om een eigen woning te krijgen. Het resultaat van mijn offer was dat ik een huis kreeg, precies zoals ik het wenste. Zelfs het toilet was precies wat ik wilde hebben.
Maar er was nog iets anders waar ik niet mee tevreden was en dat was mijn baan. Ik beschikte over goede diploma’s, maar kon alleen werk krijgen via uitzendbureau’s en dat wilde ik niet meer. Toen de volgende Campagne kwam, heb ik weer geofferd. Het resultaat van dat offer was dat ik nu een goedbetaalde baan heb. Door te offeren in de Campagne is mijn financiële situatie helemaal veranderd.
Cornelli Parami