Moederdag_01Er bestaat geen groter geschenk voor een moeder dan om haar gezin verenigd en gelukkig te zien. Daarom zal de UKGR, op moederdag, een speciale gebed opzeggen voor alle moeders en hun gezinnen. Ook zal er uitgelegd worden wat men kan doen om een verandering te brengen in het gezin. 
Ouders hebben een grote en essentiële rol in de levens van hun kinderen, waarbij de aanwezigheid en de aandacht van zowel de vader als de moeder heel belangrijk is. Normaal gesproken is het zo dat de moeders de zachte kant zijn van de ouders en de vaders de disciplinaire en beschermende kant, natuurlijk kan dat in sommige gevallen verschillen.
Zondag 12 mei om 10u
Op de tweede zondag van mei viert men moederdag. Op deze dag wordt de moeder geëerd door haar kinderen, zowel jong als oud. Veel geschenken, bloemen en kaartjes worden gestuurd als uiting van de liefde en de dankbaarheid die de kinderen voor hun moeder hebben.
GEBED VOOR DE FAMILIE
Maar hoeveel moeders zijn er niet, die zich op deze dag zorgen maken om het welzijn van hun kinderen of hun gezin? Moeders, wiens kinderen verslaafd zijn, zich in het criminele circuit bevinden of een gezin hebben waar er altijd ruzie en onenigheid is.
Als u een moeder bent, nodig dan uw gezin om samen met u de zegen voor de familie te ontvangen die gehouden zal worden in alle UKGR Centra, of als u een zoon/dochter bent nodig dan uw moeder uit om ook deze speciale zegen te ontvangen.