siteMoederingebedMoeder zijn houdt in om nooit te stoppen met zich zorgen te maken om het kind. Hij kan volwassen, getrouwd en zelfs al vader zijn, desondanks blijft hij in de ogen van zijn moeder altijd die ene baby die zij heeft verzorgd en opgevoed. Tijdens dat proces, ontdekken moeders de fouten die zij hebben gemaakt met hun kind en velen van hen worden geconfronteerd met een persoon die totaal anders is dan het kind dat ze wilde hebben of hebben opgevoed. Kinderen die een verslaving hebben, gewelddadig of verdrietig zijn… Dochters die moeilijkheden hebben in hun relatie, gezondheidsproblemen of zelfs gedragsproblemen.
Jammer genoeg, kunnen wij een persoon niet veranderen, maar wij kunnen dat wel vragen aan Degene die wel iemand kan transformeren en dat is God. Met dit doel komen alle moeders wekelijks bijeen in het UKGR Centrum om te bidden in het voordeel van hun kinderen.
Als u het meeste krachtige wapen wilt gebruiken dat een moeder kan hebben, dat het gebed is, neem dan samen met ons deel aan Moeders in Gebed dat elke woensdagavond plaatsvindt bij het UKGR Centrum.
Klik op deze link om de meest dichtstbijzijnde UKGR vestiging bij u in de buurt te vinden.
Screen Shot 2016-04-15 at 22.04.53
Ervaring van Moeders in Gebed
Voorheen werd mijn zoon heel snel boos wanneer je streng met hem sprak of hem een standje gaf.
Ik leerde met de Moeders in Gebed dat ik bij zijn bed voor hem diende te bidden.
Nadat ik dat begon te doen, begon ik daadwerkelijk verandering in hem te zien.
Hij wordt niet meer boos als ik met hem praat en zijn manier van handelen en gedragen is ook anders geworden.
Ik dank God daarvoor.
Mw. Cecília Mijnals