Ik leed 20 jaar lang aan verschillende ziektes en de dokters konden niet uitvinden wat ik had. Door deze situatie kon ik geen baan behouden. Ik vond wel banen, maar omdat ik telkens ziek werd konden mijn werkgevers niet op mij rekenen, waardoor ik steeds mijn baan verloor.
Op een gegeven moment had ik geen baan meer en was ik afhankelijk van een uitkering en omdat ik zo moe was van die situatie besloot ik om een offer op te bouwen, zodat ik kon offeren voor mijn gezondheid wanneer de Campagne van Israël kwam. Toen die gelegenheid uiteindelijk kwam heb ik mijn gehele kracht gebruikt. Alles wat ik had opgespaard offerde ik. Ik kon in die tijd op vakantie gaan en een beetje genieten, maar ik dacht bij mezelf wat heb ik aan een vakantie als ik ziek ben en telkens werkloos ben. Mijn gezondheid was mijn prioriteit en ik streed ervoor met al mijn kracht.
God heeft mijn offer gezien en mijn gebeden gehoord. Vandaag de dag ben ik helemaal gezond en heb een baan gekregen. Na 20 jaar ben ik eindelijk verlost van deze last.
Alberto Martinus