31 december, de dag die veel mensen altijd doet denken. Hoe was het jaar dat nu ten einde is en hoe zal het nieuwe jaar zijn dat over een aantal uren zal ingaan?
Veel mensen willen altijd dat een nieuw jaar ook een garantie zal zijn voor een nieuw en beter leven. Was dit jaar een succes dan willen ze dat het volgende jaar ook zo zal zijn, misschien zelfs beter. Was dit jaar juist heel moeilijk, dan willen ze dat het nieuwe jaar beter zal zijn om de vervelende ervaringen te vergeten. Zelfs God wil dat, kijk maar:
“Denkt niet aan hetgeen vroeger gebeurde en let niet op wat oudtijds is geschied; zie, Ik maak iets nieuws, nu zal het uitspruiten…” (Jesaja 43:18-19) NBG ’51
Maar om iets nieuws te bereiken, dient er ook iets nieuws gedaan te worden. Oude acties brengen geen nieuwe resultaten voort. Dus als u gewoonlijk de jaarwisseling vierde bij vrienden, familieleden, feestjes, alleen, op uw werk of ergens anders, neem dan dit keer een andere beslissing en ga het nieuwe jaar in met Degene die u echt een gelukkig nieuwjaar kan geven.
Nachtwake van de Jaarwisseling
23u – 00:15u
in alle UKGR Centra