“Want voor een boom blijft er nog hoop; wordt die omgehouwen, hij loopt weer uit, en zijn nieuwe scheuten blijven niet achterwege. Wanneer zijn wortel in de aarde veroudert en zijn tronk in de grond afsterft, dan bot hij weer uit, zodra hij water ruikt, en schiet twijgen als een jonge plant” (Job 14:7-9).
Voelt u zich vermoeid? Ontmoedigd? Zwak? Terneergeslagen? Gelooft u niet meer dat er een ommekeer mogelijk is voor uw leven? Zelfs al gelooft u het niet, zegt de Bijbel het tegenovergestelde, omdat ondanks dat u zich bedrukt voelt, alsof u geestelijk sterft, “…zodra hij water ruikt, en schiet twijgen als een jonge plant.”
Misschien heeft u een tegenargument door te zeggen dat uw situatie niet zo verontrustend of ondraaglijk is, maar zeer zeker voelt u dat u een vernieuwing nodig hebt. Dat zal zeker tijdens deze speciale avond zal plaatsvinden.
Één stap die u maakt om dichter bij de Heilige Geest te komen, één klein stapje in de richting van uw Schepper, brengt een vernieuwing voort! Er zullen sterke takken in u groeien, net als die van een nieuwe boom, de eerste liefde zal worden hersteld en uw vruchten zullen zijn zoals ze in het begin waren.
Als u een helper of medewerker bent (of een lid van één van de groepen) dan willen wij dat u vernieuwd wordt aankomende vrijdag, net zoals een nieuwe plant vernieuwd wordt door het water.
U bent belangrijk voor God en er zijn veel mensen die u nodig hebben, veracht dus deze uitnodiging niet. Neem samen met ons deel, op 21 oktober om 22u, aan de Nachtwake van de Nieuwe Boom, omdat het een gelegenheid van versterking en vernieuwing is, voor zowel u als voor allen die u omringen!