Post Image

LOGO

Ons geheim

“Geef en aan u zal gegeven worden: een goede, vastgedrukte, geschudde, overlopende maat zal men u in de schoot geven, want met dezelfde maat waarmee u meet, zal er bij u ook gemeten worden.” Lukas 6:38

Geven om te ontvangen is de vaste wet van het leven.
God kan deze wet ook niet overschrijden, omdat deze door Hem werd gemaakt.

Hoe meer u geeft, hoe meer u zult ontvangen.
Hoe minder u geeft, hoe minder u zult ontvangen.

Dat is het geheim van UKGR geweest, ons geheim. We geven en proberen meer en meer aan mensen te geven. Elke dag dienen we. We geven een klein deel van ons leven. En wanneer mensen het ontvangen, ontvangen wij het ook. Hoe meer we geven, hoe meer God aan ons geeft.

U kunt zeggen: “Bisschop, ik heb mijn offeranden en tienden gegeven, maar mijn leven gaat niet vooruit.” Nou, hier praat Jezus niet alleen over de offerande, maar vooral over hoe we ons leven aan Hem kunnen geven.

Misschien bent u lid van een kerk, of zelfs van de UKGR, maar u vertrouwt het Woord van God nog niet, u heeft zich niet volledig overgegeven. U gehoorzaamt op uw eigen manier slechts wat u wilt. U volgt Jezus op de manier dat u denkt dat het zou moeten zijn, maar u heeft uw leven niet aan Hem gegeven, u heeft Hem niet als de eerste in uw leven geplaatst.

En als God niet de eerste in uw leven is, dan heeft u niets gegeven. Met God is het 100%, het kan niet 99,9% zijn. U moet uw hele leven geven, anders is het rendement “opbrengst” laag, nul.

Daarom hangt uw leven alleen van u af! U heeft de vrijheid om te geven of niet, te planten of niet; de keuze is aan u en niet aan God of aan de wereld. Het is exclusief aan u.

Of u nu een zondaar of een heilige bent, een dief of een goede persoon, zelfs als uw leven verrot is, wil God u hebben zoals u bent. En als u zich volledig overgeeft, dan zal Hij u een nieuw leven geven, een nieuwe geest, een leven van kwaliteit dat het verschil in deze wereld zal maken

Dit is het intelligente geloof! Wanneer u de Here eert met een praktisch geloof in Zijn Woord, voelt Hij zich belangrijk in uw leven en eert u vervolgens met Zijn GEEST om u te begeleiden.

Bisschop Edir Macedo

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*