Iedereen gaat door zijn eigen problemen heen. Velen lijden zoveel dat ze niet meer weten wat ze moeten doen, en sommigen denken zelfs dat een einde aan hun leven maken de uitweg is. Lees het verhaal van Sorendell en Priscilla en zie dat er een uitweg bestaat zelfs voor problemen die onmogelijk lijken.

ZIJN VERHAAL
Mijn leven was een ware hel voordat ik het werk van het UKGR Centrum leerde kennen.Van jongs af aan had ik geen vrede in mijn binnenste. Ik begon te roken toen ik 10 jaar oud was. Daarnaast was ik agressief en raakte altijd betrokken bij vechtpartijen. Ik hoorde stemmen en leed aan nachtmerries. Als gevolg van dit alles ging het ook niet goed op school. Vanwege al deze tegenslagen zat ik vol haatgevoelens en ik dacht er vaak aan om een einde te maken aan mijn leven. Wie naar mij zou kijken, zou gewoon een normale jongen zien, omdat ik goed kon doen alsof het goed ging en vaak lachte, maar van binnen was ik ontzettend depressief.
Mijn moeder bracht mij naar veel plaatsen om mij te helpen, maar pas toen wij bij het UKGR Centrum kwamen, begon mijn leven te veranderen. Zij begon voor mij te strijden en nam deel aan een speciale Campagne van geloof. Kort daarna begon ik goed te slapen en daardoor begon ik zelf mijn geloof te gebruiken. Ik werd bevrijd van al mijn klachten en kreeg vrede en rust in mijn leven. Ik gebruikte ook mijn geloof om mijn doelen te behalen en werd op jonge leeftijd eigenaar van mijn eigen bedrijf, waarbij ik veel meer verdiende, dan bij mijn oude baan. In een tijd van crisis had ik zoveel opdrachten dat ik er soms een aantal moest afwijzen. In de UKGR heb ik ook de liefde van mijn leven ontmoet, mijn vrouw.
HAAR VERHAAL
Voordat ik mijn man had ontmoet, ging ik zelf ook door mijn eigen moeilijkheden. Ik voelde me leeg van binnen, had complexen en voelde me vaak verdrietig. Ik kende de UKGR al, maar nam het nooit serieus, totdat ik de pijn in mijn leven niet langer kon verdragen. Ik begon naar de bijeenkomsten te gaan en te letten op wat er gezegd werd en dat ook toe te passen in mijn leven. Zodoende zag ik veranderingen in mijn binnenste. Ik kreeg vrede, kracht en zin om te leven. Daarna begon ik te strijden voor mijn financiële doelen. Ik sartte mijn eigen talenschool en was heel succesvol. Na een tijdje leerde ik mijn man kennen. Hij was het resultaat van mijn gebeden en maakte mijn leven compleet.
MEER OVERWINNINGEN
Sorendell en Priscilla: Wij hebben één instelling en dat is dat problemen er zijn om overwonnen te worden en de doelen om behaald te worden! Dat is precies wat we hebben gezien in onze levens. In de UKGR hebben we geleerd om niet naar de omstandigheden te kijken, maar om te strijden voor hetgeen waarin wij geloven. Het resultaat hiervan is dat wij vandaag de dag, ondanks het feit dat we allebei nog jong zijn, ons eigen bedrijf hebben in het buitenland met een oppervlakte van 10.000m2 grond. Maar we krijgen ook verschillende aanbiedingen voor andere projecten, die zelfs winstgevender zijn dan ons bedrijf.
Al deze veranderingen zijn tot stand gekomen door volharding, geloof en het werk van de UKGR. We zijn gezond, hebben een goed huwelijk, we hebben ons eigen huis gekocht, een eigen auto en bedrijf. Maar boven alles, hebben wij vrede en genieten we van het leven.
Sorendell en Priscilla