onvoorwaardelijkWat betekent het precies om onvoorwaardelijk van iemand te houden?
Het betekent om die persoon zonder limieten lief te hebben, door dik en dun. Maar laten we realistisch zijn, er zijn nog steeds morele waarden.
Het is het soort liefde dat u hun fouten en gebreken over het hoofd doet zien en hun ziet voor wie ze werkelijk zijn. Zelfs wanneer zij het zelf niet kunnen zien.
Wetend dat de moeilijke momenten in het leven, de mensen soms kunnen leiden om foute beslissingen te maken. Het is zoals de liefde van een moeder, ongeacht wat haar kinderen gezegd of gedaan hebben, ze is altijd daar voor hun. Haar liefde is altijd sterk.
Ons grootste voorbeeld van onvoorwaardelijk liefde is God. Hij houdt van ons zelfs wanneer we fouten maken, ongeacht wat dan ook, en Hij is altijd bereid om ons een andere kans te geven. Hij wacht altijd op ons met open armen.
“Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden, opdat Hij de wereld veroordele, maar opdat de wereld door Hem behouden worde” (Johannes 3:17) NBG’51.
Stel u eens voor dat Hij niet van ons hield of Zijn enige Zoon niet gaf om in onze plaats te sterven. We zouden allemaal verloren zijn en verdoemd tot de hel. Maar natuurlijk moeten wij nog steeds de beslissing maken om tot Hem te komen.
Thelma Silva
Volg me op twitter: Thelmalsilva