Wie heeft geen problemen?
Alle mensen, zowel de groten als de kleinen, armen als de rijken, invloedrijken als degenen die onbelangrijk zijn, hebben problemen.
Als u echter weet wat te doen om ze op te lossen, dan is de situatie niet zo slecht. Het is een slechte situatie wanneer u niet weet wat te doen…
Dit is de realiteit van veel mensen geweest. Ze willen gelukkig zijn, maar ze weten niet wat ze moeten doen om dit geluk te bereiken. En, ondanks het feit dat zij het geloof in God belijden, hebben ze Hem niet als de prioriteit in hun levens.
God kent onze behoeftes en wat wij dienen te doen om ze te vervuld. Zijn beloftes zijn echter niet voor iedereen. Ze zijn alleen voor degenen die geloven. En wie zijn degenen die geloven? Zou geloven betekenen om in Zijn bestaan te geloven? Natuurlijk niet. Geloven betekent om zich over te geven, bereid te zijn om alles te doen en welk offer dan ook te maken om Hem te behagen.
Als u dat doet, wie u ook mag zijn, dan zal Hij u tegemoet komen en uw leven veranderen. Dan zult u alles kunnen vragen wat u wilt en het zal u gegeven worden.
De Here Jezus zei: “Indien gij in Mij blijft en mijn woorden in u blijven, vraagt wat gij maar wilt, en het zal u geworden” (Johannes 15:7).
Zet de eerste stap, door dichter bij God te komen, op deze zondag om 10u. U zult de leiding van de Heilige Geest ontvangen, om de juiste beslissingen te nemen. De strijden die u hebt meegemaakt kunnen opgelost worden, en wie weet, is de oplossing dichterbij dan u denkt.
Denk hierover na.
Bisschop Rui Silva
Volg mij op twitter: @BpRuiSilva
Bezoek ook mijn blog op: http://bpruisilva.blogspot.nl