Susana_Fernandes_Nobrega02“Mijn droom was om gelukkig te worden in mijn liefdesleven. Ik groeide op met gescheiden ouders en een gebroken gezin. Zodoende wilde ik de ware liefde voor mijzelf bereiken als ik volwassen zou worden.

Na een relatie van negen maanden trouwde ik, omdat ik me liet leiden door de stem van mijn hart. Het resultaat van dit huwelijk was heel bitter. Ik leefde met diepe verdiet, pijn, onbegrip, fysieke en verbale agressie en, ten slotte, totale minachting.
Daarna kreeg ik nóg een keer een mislukte relatie en zodoende besloot ik om van toen af aan te luisteren naar de stem van het intelligente geloof en zette ik God vóór mijn liefdesleven. Ik liet mijn bezorgdheid gaan en na een korte relatie trouwde ik met een man die hetzelfde geloof had als ik.

Vijf jaren zijn al voorbij en ik kan bevestigen dat ik gelukkig ben. Er is veel begrip en éénheid tussen ons en ik geef liefde en ontvang weer liefde terug!”
Susana Fernandes Nóbrega