vrouwenPledge01
Afgelopen zondag vond de ‘Pledge Night’ plaats in de hoofdvestiging van het UKGR Centrum in Nederland. De Pledge Night is een bijeenkomst die georganiseerd werd door de ‘Godllywood’, een speciale groep voor vrouwen in de kerk.
Om deel uit te maken van deze groep dienen aan een aantal voorwaarden voldaan te worden, waarvan één inhoudt dat de desbetreffende dames voorafgaand deelnemen aan de *RUSH.
Ook dit jaar hebben dames van verschillende komaf en verschillende leeftijden deelgenomen aan de RUSH en tijdens de Pledge Night werden deze dames officieel verwelkomd in de groep.
De namiddag werd geopend met een kort gebed waarna er een geestelijk woord volgde waar iedere vrouw zich in kon vinden.
Na het woord van Jaquelina Moreira, de verantwoordelijke van de Godllywood in Nederland, legden de nieuwe leden de eed af, waarmee zij plechtig beloofden de code van de Godllywood dagelijks te respecteren en na te leven.
Tijdens de bijeenkomst hebben leden van de Godllywood hun ervaringen binnen de groep gedeeld met een ieder die de ceremonie bijwoonde, waarna er werd aangekondigd hoe geïnteresseerden zich kunnen aanmelden voor de RUSH.
Veel vrouwen namen de informatiefolder om zich op te geven voor de RUSH.
Twee leden van de Godllywood zongen een lied dat te maken had met alles waar de Godllywood voor staat en de ceremonie werd beëindigd en de genodigden gingen geïnspireerd weg.
*De RUSH is een periode van 6 maanden waarbij de deelnemende dames bepaalde taken uitvoeren. Op basis van hoe zij deze taken uitvoeren, wordt bepaald of zij worden toegelaten in de groep.