Oety_02Voordat ik naar het UKGR Centrum kwam, leed ik 18 jaar aan pijn in mijn rug.
De dokters vertelde mij dat dit een chronische rugpijn was en dat het niet te genezen was. De oorzaak van deze pijn was het feit dat mijn rug niet recht stond Ik moest hiermee leren leven. Bovendien leed ik ook nog eens aan geheugenverlies. Mijn leven was zo vernietigd, dat ik in een psychiatrische inrichting belandde en dagelijks veel medicatie moest innemen. In de inrichting werd mij verteld dat ik zo moest leren leven, omdat ik niet meer beter zou worden. Toen ik eruit kwam, was ik helemaal niet in staat om voor mezelf te
zorgen . Daarom moesten mijn kinderen dat voor mij doen. Zij kleedden mij aan, omdat ik dat niet zelf kon. Boven dit alles had ik al ruim 30 jaar een rookverslaving. De dokter vertelde mij dat als ik niet zou stoppen met roken, ik longkanker zou krijgen. Kortom, mijn leven was helemaal vernietigd en ik dacht dat zelfmoord de oplossing voor mijn leed zou zijn.
LICHT AAN HET EINDE VAN DE TUNNEL
Mijn kinderen hebben mij uiteindelijk naar de UKGR gebracht. De eerste dat ik naar de UKGR kwam, was tijdens een genezingsdienst. Tijdens die dienst gebeurde er een wonder, want de pijn waar ik 18 jaar aan leed, verdween. Vanaf die dag bleef ik naar de UKGR komen en elke week trouw de gebedskettingen volgen. Wat ik daar op de eerste dag ontving, was onbeschrijfelijk. Ik voelde mij er meteen thuis en wist dat ik op de juiste plek was beland. Na verloop van tijd ging ik terug naar de fysiotherapeut en toen hij mij zag, vroeg hij mij wat er met mijn rug was gebeurd. Mijn rug was namelijk weer recht geworden. Stap voor stap begon mijn leven te veranderen en mijn kinderen begonnen ook de veranderingen op te merken. Werken mocht ik vroeger niet, omdat ik voor 100% was afgekeurd, maar dit veranderde. Voorheen was mijn huis net een apotheek en als ik mijn medicijnen moest innemen en ze niet kon vinden, keerde ik mijn gehele huis ondersteboven. Nu slik en drink ik geen enkel medicijn meer.
DE OETY VAN VANDAAG DE DAG
Door middel van de diensten in de UKGR en de Campagne van Israël, heeft God mijn leven getransformeerd. In deze plaats heb ik geleerd hoe ik moest strijden tegen mijn problemen en hoe ik gelukkig kon worden. Vandaag de dag ben ik een nieuwe persoon. Ik heb vrede, rust, blijdschap, werk weer en geniet van mijn leven. De UKGR betekent heel veel voor mij, want wat ik hier vond, heb ik nergens anders kunnen vinden.
Oety Noventa