filha-706x432-1Hallo bisschop,
Ik ben het totaal eens met betrekking tot het offeren. Als ik mijn eigen wil niet had genegeerd, mijn eigen behoeftes, dan zou mijn dochter vandaag de dag niet met mij zijn. In de adolescentie fase van mijn dochter wilde zij niets weten van mijn adviezen. Zij was erg rebels en om duidelijke te zijn, zij verminkte en sneed zichzelf. Ik bad en vaste, maar het leek alsof niets veranderde.
Op een zeker donderdag kwam ik thuis van werk en bereidde ik mijn kleren voor om te wassen toen ik met God sprak en liet weten dat ik een verandering wilde, een nieuwe geboorte in haar. In mij kwam de volgende gedachte: “Offer!!!” Wat heb je over voor haar leven? Ik antwoordde in mijzelf: alles! Offer dan! Dat was het moment dat ik in mijzelf besloot dat te gaan doen.
Na ongeveer vijf minuten riep zij mij “Mamaaaaa!” Toen ik bij haar was liet ze mij een rare video zien waarop ik reageerde “Vastgebonden!”. Nadat ik mijn rug naar haar toekeerde viel zij op een vreemde manier en kreeg ze een of andere aanval. Zij is blank, maar ze werd helemaal rood en paars en haalde geen adem meer. Ik zei toen “Kijk, duivel jouw gevecht is nu met mij!” Jij bent verboden om haar ziel te nemen! Jij weet van de beslissing die ik zonet heb genomen om te offeren: dus je moet haar ziel nu terugbrengen!”
Bisschop, zij kwam gelijk terug tot bewustzijn. Diezelfde dag heb ik mijn offer gedaan wat ik aan God had beloofd. Na deze dag is haar leven getransformeerd. Vandaag is zij een uitstekende dochter!
Sandroelma
*Reactie over “Geloof zonder Genade